Salarem päivitti 50-luvun omakotitalon salaojat ajan tasalle

Loppukesän aurinko lämmittää ja auringonkukat toivottavat tervetulleeksi Helsingin Tapaninkylässä sijaitsevan omakotitalon pihaan. Katse kääntyy omakotitalon siistiin seinustaan, jossa on merkkejä tehdystä salaojaremontista. Salarem toteutti tähän kohteeseen onnistuneen salaojaremontin. Kodissa asuva Turusen pariskunta voi nyt nauttia lähestyvästä syksystä ilman turhaa huolta.

Miksi omakotitaloon päätettiin tehdä salaojaremontti?

Turusen pariskunta koki salaojaremontin ajankohtaiseksi, kun vanhat salaojat eivät enää vetäneet kunnolla. Salaojien iästä ei pariskunnalla ollut muuta kuin arvio. “Kun talon salaojiin tehtiin salaojahuuhtelu, huomattiin, että salaojituksen uusiminen on tarpeen”, kertoo isäntä. Näkyviä haittoja salaojien huonosta kunnosta ei kuitenkaan ollut havaittavissa.

Miksi salaojaremontin tekijäksi valittiin Salarem?

“Kilpailutimme salaojaremontin Urakkamaailman kautta”, kertoo rouva. “Saimme tarjouksen useammalta toimijalta, jotka kävivät myös katsomassa kohdettamme, mutta koimme mieleiseksi valita salaojaremontin toteuttajaksi juuri Salaremin”, hän kiteyttää. Salaremin asiakaspalvelu koettiin erityisen huomaavaiseksi, maanläheiseksi ja mutkattomaksi.

Turusen pariskunta on yhtä mieltä siitä, että Salaremiltä saatu tarjous oli yksilöllinen ja juuri heidän tarpeisiinsa sopiva. Salaojaremonttia suunnitellessa tunnelma oli myös välitön ja kiireetön – “meidät otettiin kaikissa vaiheissa hyvin huomioon”, summaa molemmat.

Miten salaojaremontti sujui?

“En juuri keksi parannettavaa”, vastaa rouva, kun tiedustellaan salaojaremontin sujumista alusta loppuun. Pariskunta on samaa mieltä siitä, että remontti sujui kaikin puolin mallikkaasti. Kokonaisaikataulussa pysyttiin, pariskunnan toiveita kuunneltiin avoimesti ja ongelmien ilmaantuessa niihin reagoitiin hyvin nopeasti, jopa saman tien ratkaisuehdotuksen kera. “Myös viikonloppuna saimme yhteyden Salaremin työntekijään, kun yhtäkkinen tarve ilmaantui”, muistaa talon isäntä.

“Puhelin on täynnä työvaiheista lähetettyjä kuvia”, naurahtaa rouva tyytyväisesti. Salaremin yksi vahvuuksista näyttääkin olevan erinomainen tiedonkulku.

Tyytyväisyys salaojaremonttiin tähtiarvioinnilla:

Kokonaisuudessaan Turusen pariskunta haluaa antaa salaojaremontilla 4,5 tähteä. “Tällä hetkellä olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Toivomme, että lopputulos palkitsee myös vuosien jälkeen.” Remontin aikana ei voitu välttyä pieniltä kommelluksilta, mutta molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että remontti kannatti teettää juuri Salaremillä. “Salaojaremontti oli juuri sitä, mitä odotimme”, sanovat molemmat omakotitalon asukkaat.