Salarem kunnosti paritaloyhtiön salaojat. Leena Huhmarniemi: ”Työn jälki oli hyvää!”

Kun Asunto Oy Klaukkalan Kivimäki kilpailutti salaojakunnostuksen, vakuutti tarjouksen antaneen Salaremin luotettavuus ja hinta. Ikää nähneet salaojat on nyt kunnostettu, pihapiirissä tehty pieniä korjauksia ja vasta istutettu nurmikkokin vihertää jo. Taloyhtiön Leena Huhmarniemi on lopputulokseen tyytyväinen ja voi suositella Salaremin salaojakunnostusta myös muille!

Miksi salaojakunnostus tuli ajankohtaiseksi taloyhtiössänne?

Taloyhtiössämme tehtiin salaojien kuntokartoitus vuonna 2018, jonka yhteydessä selvisi, että putkissa esiintyy juurikasvustoa. Alun perin kunnostus oli tarkoitus teettää jo seuraavana vuonna, mutta työn kilpailuttaminen siirrettiin kahden vuoden päähän", Leena kertoo. "Salaojakunnostus kilpailutettiin Urakkamaailman kautta, josta saimmekin useamman tarjouksen. Salarem valikoitui urakan toteuttajaksi kohtuullisen hinnan ja luotettavuuden vuoksi", jatkaa Leena.

Miksi salaojakunnostuksen urakoitsijaksi valittiin Salarem Oy?

Leenan mukaan taloyhtiössä oli tärkeää, että salaojakunnostuksen urakoitsijaksi valitaan suomalaiset tekijät. Kaksi muuta urakoitsijan valintaan vaikuttavaa ominaisuutta olivat luottamus ja kohtuullinen hinta. "Salarem Oy vaikutti kaikin puolin luotettavalta toimijalta, ja asiakapalvelukin vakuutti", summaa Leena.

Miten salaojakunnostus sujui?

"Salaojakunnostus sujui mukavasti." "Kunnostus alkoi koko taloyhtiön yhteisellä aloituspalaverilla, jossa Salaremin Riku informoi kunnostuksen aikataulusta ja projektin vaiheista", kertoo Leena.

Salaojakunnostus toteutettiin paritaloyhtiön sisäpiha-alueelle. "Projektiin sisältyi haljenneiden salaojaputkien korjausta, padotusventtiilien asentamista ja muutaman haurastuneen kaivonkannen vaihto", Leena luettelee.

"Sateinen sää viivästytti hieman salaojakunnostuksen aikataulua, mutta työn jälki oli läpi projektin hyvää. "Lupa pidempään työpäivään kysyttiin asiallisesti hyvissä ajoin ja töitä tehtiin ahkerasti", kertoo Leena.

Leena koki positiivisena myös yhteisen whatsapp -ryhmän, jonne päivitettiin kuvia työmaan eri vaiheista. "Koko ajan oli käsitys siitä, missä mennään!" "Tulemme saamaan vielä kattavamman raportin salaojakunnostuksesta, mikä on hienoa!", kiteyttää Leena.

Tyytyväisyys salaojakunnostukseen tähtiarvioinnilla:

"Annan salaojakunnostukselle 4 tähteä", lopettaa Leena.