Salarem toteutti onnistuneen salaojaremontin 60-luvun rintamamiestaloon

Päivi ja Ville Liljan rintamamiestalo seisoo ylväästi Hämeenlinnan Kankaantaustan asuinalueella. Vehreän pihan ympäröimä 60-luvun omakotitalo on kokenut vastikään muodonmuutoksen, kun Salaremin toteuttaman salaojaremontin yhteydessä rakentui talon viereen myös uusi terassialue ja patio perheen yhteisiä hetkiä varten. Talon isäntäväki on iloinen lopputuloksesta, ja uuden karhealla terassilla on nautittu niin iltapäiväkahveja ja tehty etätöitä.

Miksi rintamamiestaloon päätettiin tehdä salaojaremontti?

Tarve salaojaremontille syntyi, kun rintamamiestalon kellarista löytyi kosteutta. “Meillä ei ollut sitä ennen varsinaisesti tietoa, että löytyykö talosta ylipäänsä salaojajärjestelmää”, kertoo Päivi.

Miksi salaojaremontin tekijäksi valittiin Salarem?

Salaojaremontin kilpailutuksen jälkeen Päivi ja Ville Lilja olivat yhtä mieltä siitä, että remontti tullaan ottamaan Salaremiltä, “vakuutuimme Salaremin luotettavuuteen, innokkuuteen ja motivaatioon toteuttaa salaojaremontti juuri meidän kotiimme”, summaa talon isäntäväki. Vaikka tarjouksia pyydettiin useampia, salaojaremontti haluttiin ostaa nimenomaan Salaremiltä. Vaikutelma erinomaisesta hinta-laatu-suhteesta jäi molempien mieleen.

Kuinka salaojaremontti sujui?

“Salaojaremontista jäi kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä kokemus”, kertoo Päivi. Vaikka remontin edetessä rintamamiestalon alta paljastui isoja kiviä, mikä viivästytti itse salaojaremontin valmistumista, oli palvelu Salaremillä ratkaisukeskeistä ja osaavaa. Isot kivet louhittiin talon alta ammattitaidolla ja TehoDrain korvattiin tietyllä alueella tavanomaisella salaojajärjestelmällä. “Arvostimme sitä, että yllätysten ilmaantuessa meitä tiedotettiin valmiiden ratkaisuehdotusten kanssa”. “Yksin ei tarvinnut jäädä tekemään haastavia valintoja.”

Kommunikointi läpi salaojaremontin koettiin kiitettävänä ja työmaalta lähetettiin kuvia isäntäväelle aina sen edistyessä. “Salaojaremontin yhteydessä uusittiin myös käyttövesiliittymä ja Salaremin kommunikointi toisen putkifirman kanssa ilahdutti”, lisää Ville. Salaremin toiminnassa koettiin positiivisena myös se, että läpi projektin työntekijöistä huolehdittiin ilahduttavan hyvin. “Salaremin Rikulle on selvästi tärkeää, että salaojaremontteja tekevät työntekijät voivat itsekin hyvin”, kiteyttää Päivi.

Salaremin toiminnassa koettiin hyvänä myös joustavuus ja kekseliäisyys. “Kun saimme idean terassin rakentamisesta, Salarem otti sen vastaan joustavuudella.” Kertoo Päivi. Salaojaremontti antoi pariskunnan mukaan hyvän sysäyksen haaveissa olleen terassin rakentamiselle.

Pisteenä iin päälle salaojaremontin imeytyskentän päälle ideoitiin nerokkaasti patioalue, jossa on mukava nauttia kesäilloista perheen kanssa yhdessä syöden. “Sen lisäksi, että kotimme salaojat ovat nyt kunnossa, valmistui remontin päätteeksi kaksi koko perhettä yhdistävää oleskelualuetta.”

Tähtiarviointi salaojaremontille:

“Annamme Salaremin palvelulle 5 tähteä!”, kiteyttävät tyytyväiset Päivi ja Ville.