Referenssit

Salarem kunnosti paritaloyhtiön salaojat. Leena Huhmarniemi: ”Työn jälki oli hyvää!”
Kun Asunto Oy Klaukkalan Kivimäki kilpailutti salaojakunnostuksen, vakuutti tarjouksen antaneen Salaremin luotettavuus ja hinta. Ikää nähneet salaojat on nyt kunnostettu, pihapiirissä tehty pieniä korjauksia ja vasta istutettu nurmikkokin vihertää jo. Taloyhtiön Leena Huhmarniemi on lopputulokseen tyytyväinen ja voi suositella Salaremin salaojakunnostusta myös muille!
Tutustu tarkemmin
  • Klaukkala, Nurmijärvi
Salarem uusi Espoossa sijaitsevan kansanfunkistalon salaojat. Omistajat: ”Kaikki sujui odotustemme mukaisesti!”
Hennon vihreä kansanfunkistalo toivottaa tervetulleeksi Espoon Kavallinmäkeen. Talon omistajat, Kirsi ja Anthony teetättivät kotinsa salaojaremontin Salaremin kautta. Vanhat, liian korkealle asennetut salaojat ovat nyt muisto vain. Salaojaremontti sujui pihatöineen mallikkaasti ja kodissa on nyt entistä mukavampi viettää aikaa.
Tutustu tarkemmin
  • Kavallinmäki, Espoo.
Salarem päivitti 50-luvun omakotitalon salaojat ajan tasalle
Loppukesän aurinko lämmittää ja auringonkukat toivottavat tervetulleeksi Helsingin Tapaninkylässä sijaitsevan omakotitalon pihaan. Katse kääntyy omakotitalon siistiin seinustaan, jossa on merkkejä tehdystä salaojaremontista. Salarem toteutti tähän kohteeseen onnistuneen salaojaremontin. Kodissa asuva Turusen pariskunta voi nyt nauttia lähestyvästä syksystä ilman turhaa huolta.
Tutustu tarkemmin
  • Tapaninkylä, Helsinki
Salarem toteutti onnistuneen salaojaremontin 60-luvun rintamamiestaloon
Päivi ja Ville Liljan rintamamiestalo seisoo ylväästi Hämeenlinnan Kankaantaustan asuinalueella. Vehreän pihan ympäröimä 60-luvun omakotitalo on kokenut vastikään muodonmuutoksen, kun Salaremin toteuttaman salaojaremontin yhteydessä rakentui talon viereen myös uusi terassialue ja patio perheen yhteisiä hetkiä varten. Talon isäntäväki on iloinen lopputuloksesta, ja uuden karhealla terassilla on nautittu niin iltapäiväkahveja ja tehty etätöitä.
Tutustu tarkemmin
  • Rinnetie 12, Hämeenlinna